Pages

Tuesday, April 16, 2013

#05 : Tak Sabarnya. . .


Hai kawan-kawan

ce tengok tajuk yang kat atas tu??.  . .korang rase apa yang buat Ira tak sabar-sabar ni ???
hahaha. . .
bersempena dengan cuti semester yang lama memanjang sampai 2 bulan ini. . .Ira merancang hendak melancong ke luar negara. . .cewah. . .yealah. semalam Ira baru sahaja pulang dari negara jiran. . .Negara Brunei Darul Salam. . .sebelah Miri je. . .hahaha. . .tapi kira beruntung ah. .bukan semua orang dah pergi ke Brunei. . .betol tak??
tapi. . .
semalam Ira sempat ke Kuala Belait je. . .tak sampai ke bandar Brunei pun. . .sebab lewat sangat dah semalam. . .kitaorang bertolak dari Miri pukul 2 petang. . .bimbang pulak kalau ke Bandar Seri Begawan tu alamat nya tak pulang Miri pulak nanti. . .lagipun makcik kita tak tahu sanagat jalan ke Bandar. . .hari tu pernah pergi dengan pakcik kita. . . dia kerja ke kat Kuala Belait. . .so,dia tahu ah serba sedikit jalan kat Negara Brunei nie. . .
oklah. . .
Ira nak share kan sedikit pic kenangan waktu pergi melancong ke Bandar Brunei. . .




ni adalah serba sedikit pic waktu kat sana. . .

tapi. . .
sebenarnya. . .
yang buat Ira terlebih excited Ira akan bertolak ke Peninsular Malaysia tomorrow. . .
heaheahea
Ira nak melancong bersama Mak Su yang Ira sayang tu. . .
kitaorang melancangan hendak ke. . . . . 
. . .
nantikan sambungannya. . .
doakan semoga Ira selamat sampai ke sana. . . 
amin. . .
Insya Allah. . .
oklah. . .
semoga kita berjumpa lagi di lain hari di lain waktu. . .
Assalamualaikum.  . .




No comments:

Post a Comment