Pages

Monday, March 11, 2013

#03



Hai kawan-kawan. . .
Bertemu lagi kita dalam. . .blog Ira ni . . ala. . .lama jugak tak up-to-date blog kan. . .biasalah. . .tinggal kurang dari 2 minggu lagi nak Final Destination Exam. . .huhuhu. . .wish me luck. . .
Oklah. . .
Hari ni nak buka sedikit cerita pasal baju. .semua tahu kan apa yang di maksudkan dengan baju?? . . betol tak?? . . .rata-rata manusia kat dalam dunia ni guna baju kan. . .(alamak. . .melalut terlebih pulak dh). . .
Oklah. . .sebenarnya Ira nak cerita sikit pasal “DRESS” yang Ira beli. . .tak lah mahal sangat. . .kat kedai biasa-biasa je. . .lainlah korang kan. . .cantik ker??? . . .tengok sendiri ah. . .tak dapat nak komen apa-apa. . .(takdelah . . .gurau jer). . .
Kalau nak ikutkan hati memang tak nak beli pun ‘DRESS’. . .tapi. . .memandangkan kitaorg ada “DINNER” kan. . .nak buat camane kan. . .BPC(Badan Pertolongan Cemas) yang Ira join GERKO setiap hari rabu tu, diorang ada buat dinner. . .biasalah. . .kalau dah dinner. . .tentu berkait rapat dengan DRESS kan??. .sebab tu ha Ira beli DRESS. . .kalau suka-suka kirim salam je lah. . .susah sikit nak pakai. . . selesa lagi guna jeans kalau nak keluar jalan-jalan. . .
Yang menghampakan Ira sekarang ni. . .diorang cakap dinner kat RESTAURANT STEAMBOAT. . .alamak!. . .ku sangakan di Hotel. . .rupa-rupanya di restoran biasa. . .baik tak payah je susah-susah beli DRESS kan. . .huhuhu. . .memang ah Ira tak pernah pergi steamboat (ye ke??tak pernah ke???tak pasti gak. . .dah abah Ira kan hobi dia hujung minggu tangkap ikan. . .nak steamboat apa lagi???. . .makan dalam boat dia je ah lagi best. . .fresh lagi tu tau. . .dahlah musim bubuk a.k.a udang halus sekarang!!!. . .aarrrggghhh!!! .  .nak balik. . .nak makan belacan). . .
Apa-apa pun . . .Ira tak pasti lagi nak pergi ke tak. . .bayaran yang dikenakan ialah RM25/person. . .huhuhu. . .antara dua heiye yea. . .

oklah kawan. . . inilah DRESS yang ira maksudkan tu. . .kalau cantik like.  .kalau tak . . .diam je ah. . .hahahah. . ..merapu lah pulak. . .hahahaha. . .
semoga berjumpa lagi di lain waktu dalam blog yang sama k. . .
hahaha. . .
Assalamualaikum. . .