Pages

Thursday, January 24, 2013

#02


Salam Maulidur Rasul kawan-kawan
hai kawan-kawan

sorry sesangat sebab post hari tu Ira dah terDELETE . . .ok. .
so. . 
kena buat baru ah ni kan. . .
hahahaha
seperti yang Ira dah bagitahu kat post sebelum ni. .. 
ada something Ira nak cerita. . .
nak tahu.. . 
jom ikuti kisah ini sampai penghujungnya k. . .

1. Ira dah sambung study balik dah. . 
Ira sambung study kat UiTM Samarahan, Kuching. . .
Ira ambik bidang Pengurusan Hotel dan Pelancongan. . .
huahuahauhauhua. . 
course yang sangat menyeronokkan tetapi ENGLISH amat meRISAU kan daku. . 
dahlah semua nya kena dalam ENGLISH. .. 
so. . .Ira kena kuatkan usaha Ira untuk terus berjaya. . .
doakan Ira tau. . .(amin ya rabbal alamin). . .


ni di ambik waktu AGM HM111(annual general meeting) .. . 
heaheahea

2. Ira jumpa kawan baru. . .mestilah kan. . .dah tempat baru kawan pun mesti baru. . .
special ke tidak. . .
itu biarlah menjadi rahsia Ira k .. .
hahahah


ni adalah kawan baru Ira. . .
yang 2 orang atas tu. . .
diorang roomate Ira. . 
yang sorang lagi memang jarang bersama dengan kitaorang 3. . .
seronok juagak tau. . .
diorang kira junior dari Ira. . .
tapi. . 
senang nak bawak jadi kawan. . .
heaheahea. . .


ini kawan saya. . .classmate saya. . .
hahaha. . .
namanya. . .
NURHADAINA. . .
hahahaha

3. Ira belajar bahasa baru tau. . .
bahasa apa??
bahasa MANDARIN ah. . .
hahahaha

ini pulak Sir yang mengajar Mandarin. . 
dia ni memang best giler. . .
die sporting. . .
heaheahea.. . 
tapi kekadang tu. . .
ada orang ambik kesempatan terhadap die. . .
diorang sengaja datang lewat pergi kelas. . .
kecian kat Sir tau. .. 

oklah kawan-kawan. .. 
sampai sini dulu coretan Ira kali ini k. . .
sampai kita bertemu lagi dalam Blog yang sama pada Waktu yang berbeza. ..

wassalam

No comments:

Post a Comment